Hallo

Welkom bij Blick - Visuele Communicatie!

Verfrissend design en heldere communicatie! Blick is een full service reclamebureau. Dé specialist op het gebied van grafisch ontwerp met oog voor illustratieve details. Blick verzorgt design van idee tot realisatie. Ook ontwerp/opmaak passend in uw huisstijl is mogelijk. Blick bedenkt creatieve concepten én ontwerpt vele vormen van visuele communicatie, zoals logo’s, huisstijlen, brochures, online marketing, websites, presentaties en beursmateriaal. 

Diensten
jij bent uniek

Waar Blick een kei in is?
Zich verplaatsen in jou. Het ontwerp past jou en staat je goed.

Niks is onmogelijk

Blick werkt met strakke deadlines en levert op tijd. Last-minute een ontwerp nodig? Geen probleem.

aanpakken op niveau

Hier wordt gewerkt met aandacht en toewijding. Hoge kwaliteit en ‘Pietje Precies’.

jij bent koning

Jouw wens is onze leidraad. Positief en blij met feedback. Met passie werken aan jouw design.

Tevreden klanten
Projecten afgerond
Kopjes koffie
Schetsen gemaakt
Grafisch ontwerp

Voor onder andere huisstijlen, logo’s, flyers en brochures, presentaties, boekjes, beursmateriaal, wenskaarten en verpakkingen.

Illustratie / Graphics

Unieke illustraties op maat in elke gewenste stijl. Graphics ter visualisatie van complexe en uiteenlopende content.

Online / Web

Blick ontwikkelt concepten en design voor digitale online marketing. Realisatie van websites, digitale nieuwsbrieven en online visuals voor social media.

Specials

Blick creëert bijzondere designs, zoals handgetekende animatiefilm of bijzondere productverpakkingen. Concept en strategie voor uiteenlopende reclamecampagnes. 

Recent werk

Over Blick

Blick ontwikkelt voor elke opdrachtgever altijd een unieke en eigen stijl voor zijn identiteit. Blick verplaatst zich in de klant. Ons doel is de klant te laten stralen. Jij kunt trots de boer op.

Samen met de opdrachtgever bepaalt Blick welke stijl of design het beste past bij de klant. Blick biedt zeer brede onder- steuning op het gebied van visuele communicatie waarbij de klant altijd centraal staat.

Zin in samenwerken?
Logo's
Boekjes
Illustraties
Jet Steverink Ontwerper & Eigenaar - BLICK opgericht 2009
Opleiding Hogeschool vd Kunsten Utrecht - Illustratieve vormgeving - Afgestudeerd 2006
Werkervaring Grafisch ontwerper bij AnkerXS Utrecht - Art director bij Moment AS Noorwegen
Nominatie Europese Culturele Hoofdstad Stavanger Noorwegen 2008 - Sailing Canvas - Afstudeerproject

Goed design verheldert je blik en verfrist je gedachten

Samenwerking - Ons netwerk
Drukkerijen - Drukwerk en print wordt verzorgd door onze vaste partners. Blick heeft ruime ervaring met het begeleiden van drukwerk en productie.
Programmeurs/IT-ers - Ontwikkeling van websites en CMS-systeem kan via vaste programmeurs uit ons netwerk of via eigen IT-er van de klant.
Fotografen - Free-lance of inkoop stockfotografie. Blick regisseert het beeldconcept en stijl (look & feel) van fotografie. En is als art director actief bij fotoshoots.
Schrijvers - Copy writers in overleg

“Ik werk al 10 jaar met Blick naar grote tevredenheid. Buiten kwalitatief uitstekend werk is de samenwerking met Blick heel plezierig, Jet is heel flexibel en snel. Ze denkt altijd mee en komt met zinnige en creatieve suggesties. Gevraagd en ongevraagd. Ik ben heel tevreden.”

Marijke Horstink - Happy Nurse

"Ik ben bijzonder tevreden over Blick. Niet alleen is het werk van Jet van grote professionele kwaliteit, ze komt met originele ideeen en staat open voor feedback. Het is met name dat laatste wat ik erg waardeer, omdat ervaring met andere ontwerpers mij heeft geleerd dat dat niet vanzelfsprekend is. Kortom, een top ontwerper die ik van harte aanbeveel."

Rob-Jan de Jong - Vongolo Consulting

 "Sinds de oprichting van SP3C werk ik prettig samen met Blick! voor een aantal internationale klanten die hoge eisen stellen aan de kwaliteit. Jet werkt spot on alle vragen goed uit, denkt mee en is zorgvuldig in de communicatie. Jet is getalenteerd als het gaat om onderscheidend ontwerp binnen corporate richtlijnen. Ik zou BLICK daarom aan iedereen aanbevelen die werkzaam is in het communicatievak en content creatie." 

Stephan Pasman - SP3C

Contact

Ben je benieuwd geworden naar Blick en wil je Jet spreken? Stuur een berichtje via het onderstaande contactformulier of bel/app ons. We horen graag van je!

(+31) 6 52463912   |    jet@blickwork.nl
Blick - Visuele Communicatie

Gieser Wildemanlaan 5
1687 RJ Wognum

Telefoon

(+31) 6 52463912

KvK nummer

30209149

BTW nummer

(vanaf 2020) NL001882433B02

Captcha